Viu la sensació de viatjar al segle XIX a través del MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS 1890, un tren únic i una autèntica joia ferroviària, que amb el seu encant ens ofereix traslladar-nos en el temps.

Pugi a bord del MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS 1890 i viatgi per la història i la cultura de Catalunya, des de Sant Boi de Llobregat, parant a Martorell i arribant a Monistrol a on es farem transbord al Cremallera, per arribar al Santuari de la Verge de Montserrat, un dels principals destins turístics de Catalunya.

El MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS 1890 te una capacitat total de 157 places, distribuïdes en quatre vagons.

Està format per la locomotora dièsel MO1003, pertanyent a una única sèrie de 100 dissenyades per S.A. Alsthom de Belfort (França) a principis dels anys 50.

A aquesta singular locomotora se l’incorporen 4 cotxes d’època, totalment restaurats, respectant al màxim els detalls i decoració del seu origen, el que li confereix un aire autènticament modernista:

El C-31, el C-103 i el C-117, de l’any 1925 els dos primers i de 1923 l’últim. Són cotxes de tercera classe amb un disseny molt característic de primers del segle XX, conservant tot el seu encant, elegants compartiments amb taules per a 4 viatgers, disposen cada un d’ells d’una barra de bar, en la que es serveixen begudes i snacks. Amb una capacitat total de 109 places, 37, 34 y 38 respectivament.

El C-36 datat del 1893 és el més antic, compta amb una capacitat de 48 places, amb bancs de fusta i decoració original, no disposa de servei de begudes, tot i que comptarà amb l’oferta del C-5 BAR, en las corresponents parades.

Tanca el comboi del MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS 1890 el C-5, datat del 1893 (més info per a desplegar) Un singular vagó transformat en un cotxe cafeteria, a on es brinda un servei de bar i begudes a petició del viatger. (Actualment fora de servei).

Per últim, el MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS 1890 incorpora un furgó magatzem el CGFC que, amb el seu color blanc, confereix al conjunt una sorprenent i elegant vistositat allà per les vies per les que circula.

RESERVAR BITLLET