Passatgers al tren!

El viatge comença a la ciutat de St. Boi de Llobregat a menys de 15 minuts del centre de Barcelona, a la estació de J. Torras i Bages de FGC, en una andana privada i exclusiva per a el MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS 1890.
St. Boi, la seva història es remunta a temps romans, es coneguda precisament per les seves Termes Romanes, per ser un dels principals productors de carxofes del país i per la seva proximitat a la Colònia Güell, a on es troba la famosa Cripta de Gaudí.

Actors a bord

A l’estació els viatgers seran rebuts per autèntics guies de l’època que evocaran, una vegada més, un trasllat al segle XIX.

El recorregut de poc més de 1 hora, permetrà als viatgers gaudir dels paisatges mediterranis obrint-se camí entre muntanyes i túnels. Durant el viatge guies experts desvetllaran els secrets, la història i el mite de la Muntanya Sagrada de Montserrat.

Parades

Martorell, primera parada a on s’oferirà una degustació de productes artesanals tradicionals catalans, i una visita al Museu del Vapor.

Segueix el viatge pujant i alçant-nos per les vies, i cada vegada més endinsant-nos en un paisatge més natural i de muntanya.

Monistrol, segona parada, petit poblet a les faldilles de la Muntanya de Montserrat a on els viatgers hauran de baixar del MONTSERRAT CLASSIC EXPRESS i seran acompanyats pels guies fins el Tren Cremallera de Montserrat. L’origen del qual data també de finals de segle XIX, i que neix per a fer accessible el santuari als molts peregrins, que ja en aquesta època, el visitaven. Amb un recorregut de tan sols 5,235 Km El Cremallera (com se’l coneix col·loquialment) arriba a una alçada de 700 m per sobre el nivell del mar, delectant així als viatgers amb una impressionant visió panoràmica i espectacular del parc natural de Montserrat.

Destí

Ja en el destí de Montserrat, els viatgers disposaran d’una hora i mitja per a visitar l’Abadia o la Basílica, així com gaudir d’una excursió abans del relaxant viatge de tornada.

Passatgers al tren!

De tornada, en el tren, durant el trajecte de tornada, serà el moment de delectar els sentits, i en especial el paladar amb un lunch gastronòmic, exclusiu i maridat amb vins catalans, per als viatgers que hagin adquirit el bitllet de tipus A.

Arribada a la mateixa estació de Sant Boi, a on finalitza aquesta màgica experiència.